@);---mY heArt

By: biGmama and my lover

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Oct-2008 06:34 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri from biGmama & family

1 Syawal 1429H






Thursday, 1-May-2008 02:41 Email | Share | | Bookmark
i am 28 years old now..

alhamdulillah.. ari ni genap umur aku 28 thn. biase nyer sebulan sbl ari jd aku, aku dh xcited tmpah kek..
tp tahun ni, aku x de perasaan nk celebrate. hanya bwk abang gi mkn2 kt mc d.. mlm 1 mei tuu dpt
bunga dr babah.. esok nyer dpt hadiah hand bag pulakkk.. timer acihh yerkk bahh.. aku caited lerrr
dpt bunga2 niii.. almaklum laaaa... bukan slalu puunn dpt.. anyway, aku harap hidup aku akan lebih
bermakna dari tahun ke tahun.. amin...

pwesent from babah.. tq erkkk




just mkn2 kat mc d



Saturday, 5-Apr-2008 06:04 Email | Share | | Bookmark
Zoo Melaka

mane mama ni.. jln tehegeh2..
pe ni aaaaa??
 
View all 21 photos...




Saturday, 5-Apr-2008 00:47 Email | Share | | Bookmark
Jom Heboh 2008

we went to jom heboh last saturday. tak tau la mende yg best nyer tp aku msti nk gi tiap2 thn. x beli pape x kisah asalkan dpt snap2 gmbo ngan artis.. hehe.. tu yg paling pnting skalik. yg boring nyer x leh nk lame2 kt cni, darwisy dh boring.. so, ni je la artis yg sempat aku dera soh begmbr ngan aku. hehe





Monday, 31-Mar-2008 09:24 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perpisahan Penilai Daerah Muar

majlis perpisahan utk bos aku, dia kne transfer ke gombak sbb naik pangkat.. sepanjang aku keje, ni laaa
boss yg paling baik & sporting yg penah aku jumpe.. boss, saye doakan boss selamat & enjoy keje kt sane...








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net